Βρίσκεστε εδώ:
Βρίσκεστε εδώ:

Διανομή τροφίμων προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΝΟΜH ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ/FEAD

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 στο χώρο του Δημαρχείου Νεμέας θα πραγματοποιηθεί διανομή Τροφίμων - ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD», και αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτησή τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι Είδη Παντοπωλείου (Γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, μακαρόνια, τοματοπελτές, φακές, φασόλια).

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Νεμέας θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με φωτοτυπία της ταυτότητας του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το δελτίο τύπου